Zus & Zo - Antakya Catering, Proef de wereld ...
Kookworkshops

Wij geven kookworkshops en kooklessen aan kleine en grote groepen, bij u op locatie of in een van onze speciale keukens in Eindhoven. U kunt kiezen voor een eenvoudige of zeer complete locatie. In overleg met u stellen we een menu samen waarbij u kunt kiezen uit een meergangenmenu of een tapasmenu (meze in het Turks). Onze prijzen voor een kookworkshop zijn vanaf E 25,00 per persoon inclusief gebruik van alle benodigde materialen, alle ingredienten voor de gerechten, welkomstdrankje met iets lekkers en een receptenboekje. Drank kunt u zelf meebrengen of afhankelijk van de locatie die u kiest voor E 6,00 per persoon onbeperkt gebruik maken van de drankjes van het huis (wijn, bier en fris). 
 
Een gemiddelde kookworkshop duurt 3 á 4 uur, afhankelijk van de gekozen gerechten en aantal deelnemers. We beginnen de workshop altijd met ontvangst met speciale Turkse thee en een Turkse lekkernij, gevolgd door een kort kennismakingsrondje waarbij we vertellen wie we zijn, wat we doen en onze grote passie voor het koken. Nadat u het receptenboekje heeft ontvangen geven we achtergrondinformatie over de recepten van die dag en de uitleg ervan. Daarna gaat ieder groepje zijn/haar recept(en) bereiden waarbij wij uiteraard de nodige ondersteuning bieden.
Afhankelijk van de gekozen opzet gaan we gezamenlijk nadat alle gerechten klaargemaakt zijn of telkens als er een gang klaar is aan de sfeervol ingerichte tafel genieten van de kookkunsten en lekker natafelen!
 
Interesse? Neem gerust contact op met een van de zussen.
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint