Zus & Zo - Antakya Catering, Proef de wereld ...
Bij Zus &Zo Antakya Catering ben je aan het juiste adres voor een fijne catering vol verrassingen.
Het eten is fantastisch lekker en verfijnd. 
Geen standaard keuken, met liefde gemaakt en dat proef je!
Ik had wat topkoks van vriendinnen op het feest en die riepen er vol lof over.
Ik vierde mijn 60e verjaardag in de herfstvakantie. 
Er hebben veel mensen afgebeld en er kwamen ook weer mensen bij.
Het was geen punt en door de flexibele houding hoefde ik me geen zorgen te maken terwijl we tot op het laatste nippertje telkens het aantal gasten hebben veranderd.
Ook werd er rekening gehouden met speciale wensen; 
niet te zout en niet tevet.
Mede hierdoor heb ik een fantastische verjaardag gehad.
En niet onbelangrijk, heel betaalbaar.
Mijn hartelijke dank voor zoveel toewijding !!!!!! 

Marian Graat

 "Antakya catering is meer dan eten. Ik heb nu twee keer een maaltijd mogen genieten die door de zussen is verzorgd: het is een kleine reis. Een belevenis. De sfeervolle aankleding, het eten zelf en de zussen, alles zorgt ervoor dat bij de gasten een glimlach op het gezicht verschijnt. Ik heb er zeer van genoten".
 
Steven Grevink
Buurtonderneming Woensel-West
 
 
 " De zussen hebben een echte Turkse lunch (allemaal gerechten uit Antakya) geserveerd voor de gemeente Eindhoven in het wijkcentrum Woensel West.
De tafels waren erg mooi gedekt, mooi servies en heel sfeervol met in het midden van de carrevorm v.d. tafels een mooi Turks attribuut.
Het buffet was gevuld met zeer veel verschillende Turkse gerechten, verschillende soorten Turks brood, soep en salades dus erg uitgebreid en erg leuk om zo kennis te maken met de gerechten uit Antakya! Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar".
 
Wietske
Gemeente Eindhoven
 
" Antakya Catering heeft de hapjes voor mijn verjaardag verzorgd, erg lekker en speciaal, de dames zijn zeer vriendelijk en zeker niet duur voor wat ze aanbieden, zeker voor herhaling vatbaar!"
 
Anja
 
 
" Zus en Zo heeft de catering voor een feest voor 50 personen bij ons thuis, uitstekend verzorgd!Drie voorgerechten en drie hoofdgerechten voor een prima prijs! Alles zeer smaakvol en anders dan de gewone bekende Turkse gerechten.Op mijn vraag om een cateringvoorstel kwam snel een reactie en dat werd naar wens weer een beetje aangepast. Contact via mail verliep prettig (uitstekend nederlands!) en vertrouwd.Gasten waren erg enthousiast! Nogmaals bedankt."
 
Annet Peters
 
" We hebben echt genoten van jullie lekkere eten!! Iedereen was erg enthousiast en waren erg tevreden over de smaak en kwaliteit van het eten.
Een collega was ook erg blij  met de prikkertjes met beschrijving van het gerecht en de ingrediënten, omdat ze veel allergieën heeft en dus niet alles mag eten. Maar nu kon ze zien wat er in het gerecht zat en of ze het kon eten. Erg handig!
Ook de presentatie was erg mooi, netjes opgediend. En er was meer dan voldoende eten, wat natuurlijk zonde was om weg te gooien dus iedereen heeft nog mee genomen naar huis om er thuis nog een keer van te genieten."
 
"Alles is dus zeker naar wens verlopen, ik heb jullie website doorgestuurd naar alle collega’s zodat ze als ze zelf een feestje hebben, gebruik kunnen maken van jullie catering!" 
 
Bedankt voor de service!!!
 
Nicole Brouwers Impuls Welzijn
 
 
"Zus en Zo heeft de catering voor onze vrijwilligersdag (75 personen) van stadsdeel Gestel uitstekend verzorgd. De gevarieerdheid van de keuken, zowel turks als de bekende broodjes ham en kaas, waren volop aanwezig.Zoals bij andere zaken gaat ook de multiculturele liefde door de maag. Iedereen heeft genoten van het eten!"
 
Eric van Doren
Wijkcoördinator Stadsdeel Gestel/Tongelre Gemeente Eindhoven" Het feest van onze dansclub is zeer geslaagd geweest.
Mede dankzij het eten.
Toen de laatste mensen hun eten gehaald hadden, stonden de eerste mensen alweer klaar om iets bij te halen. Zo lekker vonden ze het.
Heel veel leuke reacties op het eten gehad. Het eten viel dus goed in de smaak.
 
De aankleding was ook gezellig en in stijl.
De mensen van de wereldwinkel hebben er ook nog een bordje van gehad. Ook zij waren enthousiast.
 
Bedankt voor de goede zorgen. Wij hebben er van genoten."

Frieda van der Zee en de lustrumcommissie.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint