Zus & Zo - Antakya Catering, Proef de wereld ...
WELKOM OP DE WEBSİTE VAN ANTAKYA CATERİNG
 
 
WIE ZIJN WIJ EN WAT DOEN WIJ?
 
Wij komen uit de streek Antakya in Turkije. Antakya is een van de weinige streken op de wereld waar zoveel verschillende culturen en religies al duizenden jaren met elkaar in vrede leven. Het zal door de vermenging van vele culturen en keukens zijn, dat Antakya een rijke en heel bijzondere keuken heeft. De keuken van Antakya is zelfs beinvloed door de Franse keuken tijdens de bezetting. (en andersom natuurlijk ook, je vindt veel aspecten terug). 
Meer informatie over de geschiedenis en het ontstaan van de Antakya keuken kunt u vinden op www.wikipedia.nl
 
Wij maken het u nu mogelijk om kennis te maken met deze lekkere hapjes en gerechten uit de authentieke keuken van Antakya. In ons assortiment hebben we uiteraard ook de "gewone" Turkse keuken opgenomen. Maar wij bereiden deze gerechten net even anders. Daardoor onderscheiden wij ons van de reguliere Turkse keuken. Wij koken zoals onze moeder het van haar moeder heeft geleerd. Met liefde en passie en dat proef je!
 
Een greep uit het assortiment is beschreven onder het kopje 'assortiment en services' en onder het kopje "Prijslijst". Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie, de rest van het assortiment en de volledige prijslijst kun u contact met ons opnemen. De prijs voor een koud en warm buffet begint al bij € 10,00 per persoon. 
U kunt ons ook naar referentie van onze eerdere klanten vragen of onder het kopje "reakties van klanten" kijken.  
 
We verzorgen diners en lunches vanaf twee personen aan huis of bedrijf, tot hapjes of complete buffetten voor feesten en bijeenkomsten. Aankleding van de ruimte bij themafeesten, bediening (al dan niet in klederdracht) enz. is in overleg te regelen.
 
Hopelijk is uw interesse gewekt en wilt u de Authentieke Keuken van Antakya eens uitproberen.
 
Bel of mail gerust voor meer info.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bel voor meer informatie, vrijblijvende offertes en bestellingen naar
06-24466854, of stuur een mail naar antakyacatering@outlook.com
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint